• LinkedIN
  • Langs de Beek 8, 6125AX, Obbicht
  • +31 (0)6 5160 6772
  • info@marlenedehing.nl

OVER MIJ

2015-2016 heb ik de postgraduate opleiding Executive Coaching aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gevolgd. De postgraduate opleiding Executive Coaching ( PGO-EC) wordt door de VU georganiseerd in nauwe samenwerking met Ashridge Business School (UK). Het is een opleiding voor executive coaches met ervaring die zich verder wilen professionaliseren in de volle breedte van het coachingsvak. Het programma biedt toegang tot het Ashridge MSc-programma in executive coaching, waartoe ook een internationale accreditatie behoort die erkend is door de Europen Mentoring & Coaching Counsil (EMCC).  

Ik ben aangesloten bij de NOBCO ( Nederlandse Orde van Beroeps Coaches).

Als executive coach beschik ik over verschillende kwalificaties die verwerkt zijn in mijn logo dat je op deze website aantreft: in het middelpunt bevindt zich de coachee. De verschillende cirkels in het logo verwijzen naar een dynamische maar ook verbindende context van de coaching.

Mijn naam staat in een geschreven lettertype om zodoende de persoonlijke aanpak te benadrukken. Investeren in het persoonlijk contact met de coachee is een belangrijk uitgangspunt voor mijn werkwijze. Hierin word ik bevestigd door de coachees, die aangeven dat zij zich snel op hun gemak voelen bij mij.  De vier verschillende pijlers staan voor de diversiteit die ik bezit als coach. Zo heb ik als coach ruime werkervaring in de GGZ, de Jeugdzorg & Welzijn en het ( HBO-) Onderwijs. Bij mijn (methodische-) aanpak is het uitgangspunt dat er in alle gevallen maatwerk  geleverd wordt en de relatie met de coachee daarbij centraal staat. Behalve het reguliere aanbod van coaching gebruik ik verschillende methodieken zoals: contextueel en systemisch  coachen, de oplossingsgerichte methodiek en de psychoanalytische methodiek. Mijn aanpak staat onder meer voor doelgericht werken, niet oordelend, souplesse en de coachee staat vanzelfsprekend aan het roer! Afgelopen jaren heb ik de navolgende coachings- trajecten verzorgd voor onder andere Zuyd Hogeschool, de Stichting Humanitas: onzekerheid medewerker over persoonlijke kwaliteiten, samenwerkingsvraagstukken en assertiviteit, loopbaanontwikkeling, omgaan met werkdruk,  balans vinden tussen werk en privé, aanwenden en profileren van leidinggevende kwaliteiten, omgaan met veranderingsprocessen.