• LinkedIN
  • Langs de Beek 8, 6125AX, Obbicht
  • +31 (0)6 5160 6772
  • info@marlenedehing.nl

Tarieven

Tarieven:

Coaching ( en counseling) is maatwerk. Voor het slagen van een coachtraject is het van belang dat de match aan beide kanten een goed gevoel geeft. Om die reden wordt het kennismakingsgesprek niet in rekening gebracht. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. 

In het kennismakingsgesprek wordt (onder andere) het tarief doorgesproken en de mogelijkheden doorgesproken. Op basis hiervan kun je een besluit nemen of je het coachtraject gaat opstarten. De prijs per sessie of opdracht is afhankelijk van de vraagstelling en waar de sessie plaats vindt. 

Coachingstrajecten worden vaak vergoed door werkgevers ik adviseer je hierover het gesprek aan te gaan met je leidinggevende en/of HR manager of directie.

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleidng zijn boven een bedrag van € 250.- volledig aftrekbaar van de belasting, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als 'studiekosten en scholingsuitgaven'. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk, op het vinden van een andere baan zowel binnen als buiten de huidige werkgever. De exacte voorwaarden vind je op de website van de belastingdienst of je vraagt je belastingadviseur en/ of de financiële dienst op het werk.  

Neem vrijblijvend contact op!

* Verplichte Velden