• LinkedIN
  • Langs de Beek 8, 6125AX, Obbicht
  • +31 (0)6 5160 6772
  • info@marlenedehing.nl

Marlene Dehing

Werkwijze: coaching counseling en werkbegeleiding

Nadat je contact met mij hebt opgenomen, dat kan telefonisch of via deze website, maak ik eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek; dit is een vrijblijvend gesprek waarin je coachdoelen besproken worden. Tevens zal ik dan met je bespreken hoe mijn werkwijze is.  Elk gesprek duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Het aantal sessies is uiteraard afhankelijk van de vraag maar gemiddeld genomen zijn er 6-8 gesprekken nodig, uiteraard kunnen dit er altijd meer of minder zijn. Dit alles hangt samen met de aard, ernst en duur van de klachten, de gewenste verandering en de wijze waarop je in het dagelijks leven met de coaching aan de slag kunt.

Je kunt zelf aangeven of je coaching wenst in een persoonlijk face tot face gesprek of liever op een andere manier aan de slag wil bijvoorbeeld online (beeldbellen).

Als wij samen besluiten te starten dan stellen wij een overeenkomst op met daarin je veranderdoelen, mijn aanpak in het kort en het (voorlopig-) aantal gesprekken, het tarief en alle andere ( praktische-) bijzonderheden die van belang zijn. Deze overeenkomts is strikt vertrouwelijk, zie ook privacyverklaring.

Je kunt zelf aangeven waar je bij voorkeur de gesprekken wil laten plaats vinden; dit kan uiteraard ook in mijn praktijk in Obbicht of op een andere coachlocatie in Heerlen, Maastricht of Roermond. Mijn werkgebied betreft de hele regio LImburg. Een gesprek wordt altijd in een ruimte gevoerd waar wij ongestoord kunnen spreken. Coaching kan desgewenst op de werkplek, binnen de context van de praktijksituatie, plaats vinden.

Mocht je zelf iemand uit je omgeving willen betrekken in een gesprek dan kan dat; daar maken wij dan afspraken over.

Tussendoor evalueer ik regelmatig over het verloop: wat wil je nog verder aanscherpen, ben je tevreden over je  eigen inzet en over mijn inzet?

Aan het eind van een coachtraject wordt er, indien gewenst, een kort verslag gemaakt door de coachee en de coach samen over de bereikte resultaten en evalueren wij het totale proces. Een verslag wordt uitsluitend aangereikt aan de coachee die dit verslag zelf en naar eigen keuze kan verspreiden aan derden.  

   


Neem vrijblijvend contact op